TeamHotze

Ik ben een enthousiaste en vriendelijke manager met passie voor mijn vak: de duurzame ontwikkeling van stad, land en regio. Ik houd mij bezig met alle aspecten van de energietransitie. Vanuit de inhoud doorgrond ik in korte tijd complexe opgaven, met oog voor detail en nuance. Van strategie tot uitvoering. En altijd samen met iedereen die betrokken moet zijn.

Ik heb me vanuit een ruimtelijke achtergrond gespecialiseerd in duurzame energie en energiebesparing. De link met de ruimtelijke ordening is nooit ver weg. De duurzame opgave richt zich op visie- en strategieontwikkeling, maar natuurlijk ook op de uitvoering en het managen van programma’s en complexe projecten, waarbij ik continu zoek naar procesinnovaties en vernieuwende oplossingen. Ik ben communicatief sterk, een inspirerende sparringpartner aan de bestuurs- en de keukentafel en voel me thuis als primes inter pares in teamverband.

Ik doe dat niet alleen, maar met een team van enthousiaste en slimme mensen, met elk hun eigen specialiteit. “TEAM HOTZE | ruimte voor duurzame ontwikkeling” levert project- en procesmanagement, advies en strategie. Duurzame ruimtelijke ontwikkeling, stad, (omme)land en regio, open source, samenwerking. Project, strategie, visie, energie. Werken aan de wereld om je heen, voor nu en later

Hotze Hofstra
Project- en Procesmanager energietransitie en ruimtelijke ordening
LinkedinTwitterEmail
Musetta Blaauw
Zelfstandig ondernemer met een liefde voor duurzame uitdagingen!
LinkedInEmail
Grytsje Kunst
Beleidsadviseur Duurzaamheid & Milieu
LinkedinEmail
Rogier Kaatee
Solar Engineer
EmailLinkedin
Jolanda Venema
Verduurzamer energietransitie I projectleider
LinkedInEmail
Elte Hillekens
Projectondersteuner
Email